Famileboeken

via Pumbo, een systeem voor "printing on demand" heb ik diverse boeken gemaakt die alleen beschikbaar zijn voor (verre) familie.
Slechts één van die boeken is voor het algemene publiek beschikbaar, de andere boeken kunnen besteld worden via een sleutel die ik alleen aan familie beschikbaar stel. Hieronder een overzicht van de betreffende boeken
 


Jan Somers reis naer de Levante, het verslag van de reis die hij maakte in 1592, het verslag is als boek uitgegeven in 1624 en beschikbaar in de Koninklijke Bibliotheek (uitsluitend ter inzage), ik heb het getranscribeerd en het is nu beschikbaar als gedrukt boek en als E-book. zie de website boekenbestellen.nl: 
"Jan Somers reise naer de Levante" (gedrukt  30,-) of als PDF  (20,-)
 


De volgende boeken zijn alleen via contact per E-mail bij mij te bestellen, u krijgt dan eerst een inhoudsopgave en korte beschrijving en als u een boek wilt aanschaffen een code voor daadwerkelijke aanschaf van een gedrukt of digitaal boek:

Van waar die genen: de familie ZOMER-KERSSIES / ZOMER-LUIMSTRA

Opmerkelijke familieverhalen - ZOMER-KARST

Van waar die genen: de familie ACDDA-RONNER

Opmerkelijke familieverhalen - ACDA-RONNER

Van waar die genen: de familie KARST-PALS

Familieverhalen uit de oorlogsjaren (o.a. Zomer en Ronner)

Acda-Ronner-1945-1945 (dagboek en brieven uit het laatste oorlogsjaar, Enter, Gerard Acda was gegijzeld in het huis van bewaring in Almelo en in een strafkamp in Zwolle)

Zomer-Timmerman in 1908 transcriptie met foto's (vooral oude ansichtkaarten) van een handgeschreven boek t.g.v. jubilea; Albertus Zomer en Hilligchien Timmerman 40 jaar getrouwd, Albertus Zomer 40 jaar predikant; geschreven door zijn zoon Koenraad Zomer.